Krásne gesto od babičky Alžbety II.: Takto miluje svojich vnukov... a Meghan!

Možno nedáva často najavo svoje emócie, ale vnukov skrátka má rada. Kto by to spochybňoval aj po zábere, ktorý sa podaril v rámci oficiálnej fotografie z Buckinghamského paláca.

02.06.2018 06:00
debata (13)
zväčšiť Kráľovná Alžbeta II. počas audiencie Georga... Foto: Profimedia
Kráľovná Alžbeta II. počas audiencie Georga Brandisa Kráľovná Alžbeta II. počas audiencie Georga Brandisa v Buckinghamskom paláci 30. mája 2018.

Reč je, samozrejme, o kráľovnej Alžbete II., ktorá sa ani po prekročení deväťdesiatky nevzdáva svojich kráľovských povinností. Práve v rámci pravidelných audiencií vznikol aj záber, ktorý vyvolal dohady a ošiaľ fanúšikov kráľovskej rodiny vo svete.

Detail na fotografiu na konferenčnom stolíku v... Foto: Profimedia
Detail na fotografiu na konferenčnom stolíku v salóniku Buckinghamského paláca. Detail na fotografiu na konferenčnom stolíku v salóniku Buckinghamského paláca.

Na momentke zo salónika v Buckinghamskom paláci, kde sa kráľovná stretáva s oficiálnymi návštevami, je totiž vidieť na konferenčnom stolíku fotografii šťastných novomanželov. Nie je to nik iný ako kráľovnik vnuk, princ Harry so svojou krásnou manželkou Meghan.

Predchádzajúce zábery, ktoré médiám sprostredkoval Buckinghamský palác v minulosti, pritom potvrdzujú, že predtým tam kráľovná fotografiu položenú nemala. „Má ich veľmi rada. Zbožňuje všetkých svojich vnukov a vnučky (dokopy je ich 8!), ale pre Harryho a Williama má slabosť,“ tvrdí zdroj z paláca, ktorého citovali britské médiá.

Zároveň ide o fotografiu, ktorá sa doposiaľ neobjavila na verejnosti a pravdepodobne je súčasťou fotosérie vytvorenej pri príležitosti zásnub dvojice pred pár mesiacmi.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #fotografia #buckinghamský palác #kráľovná Alžbeta II. #Meghan Markle

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...