Nie, oči sme si naozaj nevyškriabali, vyhlasuje Hathaway o kolegyniach

Keď sa stretne viac žien pokope, spoločnosť má tendenciu pridávať do opisu takej skupiny napätie a nezhody. Platilo to aj pri médiách, ktoré informovali o filme Debbina 8.

07.06.2018 00:00
debata
Herečka Anne Hathaway v kreácii Jean Paul... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Anne Hathaway v kreácii Jean Paul Gaultier Haute Couture. Herečka Anne Hathaway v kreácii Jean Paul Gaultier Haute Couture.

Pred filmovou kamerou sa stretlo osem známych žien a asi celkom logicky sa začali v bulvárnych médiách objavovať zmienky o tom, ako sa tieto herečky medzi sebou hádajú a dochádza ku škriepkam a márnivému správaniu.

„Bolo priam neskutočné sledovať spôsob, akým sa niektoré médiá snažili postaviť nás do pozície boja jednej proti druhej,“ vyhlásila jedna z členiek hereckého osadenstva Anne Hathaway. Držiteľka Oscara tvrdí, že mnohé články písali o tom, že sa dámy ako Sandra Bullock, Cate Blanchett či Sarah Paulson medzi sebou hádajú a snažia sa predviesť, ktorá je lepšia.

Herečka Cate Blanchett v kreácii Missoni.
Modelka Adriana Lima pózuje fotografom na...
+14Herečka Helena Bonham Carter v kreácii Vivienne...

„Lenže takto to nebolo. Spolupracovali sme, celý čas. A teraz sú z nás priateľky. Sme tu jedna pre druhú a úprimne sa máme navzájom rady. To je výnimočná vec,“ komentovala ešte herečka, ktorá sa aj s kolegyňami objaví v slovenských kinách od štvrtka 7. júna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #konflikt #Anne Hathaway #konkurencia #Debbina 8

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...