Toto (ne)musíte vidieť! Slováček v slipových plavkách, milenka pri nohách!

Dva dni dozadu sa na Instagrame objavil záber, ktorý nadvihne nejedno obočie. Razom sa stal aj inšpiráciou pre rozličné vtipy. Dôvodom je Felix Slováček a jeho mladá partnerka.

08.06.2018 12:31
debata (10)

To, že 75-ročný hudobník má slabosť pre mladšie krásky, potvrdzuje nepochybne fakt, že jeho vyvolená Lucie Gelemová má o 40 rokov menej ako on. Podľa najnovšieho záberu z Instagramu samotnej Gelemovej je však jasné, že aj ona má slabosť pre staršie ročníky!

Fotografia, ktorá vznikla na dovolenke na gréckom ostrove Kréta, zachytáva Slováčka pózujúc pri bazéne. 75-ročný muž má na sebe oblečené len slipové plavky a na nohách biele ponožky a tenisky. Bizarnosť celého záberu dotvára Gelemová, ktorá sedí pri Slováčkových nohách a zbožne sa pozerá smerom na jeho tvár.

„Túto fotografiu som ‚organizovala‘ ja a podarila sa. A podaril sa aj Felixov narodeninový koncert,“ napísala pod záber Gelemová. Z momentky si už stihli urobiť vtipy niektoré portály a stránky, ktoré sa venujú tvorbe rozličných humorných „memes“.

Zdá sa však, že pre odhaľovanie sa pred objektívom vo vyššom veku má slabosť aj Slováčková bývalá partnerka – herečka Dagmar Patrasová. Ona sa v dvojdielnych bikinách predvádzala na sieti Instagram už pred vyše rokom.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #milenka #fotografia #žarty #Felix Slováček

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...