Tony Awards: Do ri*i s Trumpom, povedal de Niro a vyslúžil si ovácie publika

Americký herec Robert de Niro urazil prezidenta Donalda Trumpa na nedeľňajšom slávnostnom odovzdávaní divadelných cien Tony Awards v New Yorku, informuje agentúra DPA.

11.06.2018 10:25
Robert De Niro Tony Awards Foto: ,
Robert De Niro na odovzdávaní cien Tony Awards.
debata (28)

Ako na sociálnej sieti Twitter uviedli viacerí účastníci galavečera, de Niro prišiel na javisko a bez akéhokoľvek predslovu povedal: „Chcem povedať len jedno. Do r… s Trumpom!“

Za jasotu a ovácií publika, ktoré tvorili divadelní herci, režiséri a producenti, de Niro dodal: „Toto už viac neznamená ‚Preč s Trumpom!‘, toto znamená ‚Do r… s Trumpom.‘“ De Niro už svoj komentár ďalej nerozvádzal a začal predstavovať speváka Brucea Springsteena, uviedla agentúra Reuters.

Televízna stanica CBS, ktorá udeľovanie cien vysielala naživo, v nedeľu večer odvysielala de Nirove vyjadrenia bez zvuku. Živé prenosy v USA už niekoľko rokov televízie vysielajú s niekoľkosekun­dovým časovým oneskorením, aby sa prípadné nadávky mohli včas vystrihnúť.

Oscarový herec Robert de Niro už v minulosti niekoľkokrát zaujal voči Trumpovi kritické stanovisko, píše DPA.

Na udeľovaní cien Tony najviac zabodovala divadelná hra o najznámejšom čarodejníckom učňovi na svete a muzikál odohrávajúci sa v Izraeli, píše DPA.

Skladateľka, speváčka a herečka Sara Bareilles...
Hudobník Josh Groban a jeho partnerka Schuyler...
+27Herečka Christine Baranski.

Najlepším novým muzikálom sa stal The Bands visit, ktorý dovedna získal až desať ocenení vrátane ceny za najlepšiu réžiu a obe hlavné úlohy.

Cenu v kategórii najlepšia nová divadelná hra získal Harry Potter a prekliate dieťa (Harry Potter and the Cursed Child). Ocenený bol v šiestich kategóriách.

28 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert De Niro #Donald Trump

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...