Angelina musí Pittovi umožniť kontakt s deťmi. Ak nie, môže o ne prísť!

Po rozchode herečky Angeliny Jolieovej a Brada Pitta sa vzťahy známeho herca a jeho šiestich detí dostali na bod mrazu. Teraz sa to má zmeniť, rozhodol súd!

13.06.2018 16:34
Angelina Jolie a Brad Pitt Foto: ,
Manželia Angelina Jolie a Brad Pitt na archívnom zábere.
debata (1)

Ako píše portál The Blast, sudca v prípade rozvodu dvojice vyhlásil, že „pre deti je škodlivé, ak nemajú žiaden vzťah so svojím otcom“ a zároveň považuje za „zásadné, aby každé z nich malo zdravý a silný vzťah so svojím otcom aj matkou“.

Pitt, ktorého predchádzajúce súdne rozhodnutia a naliehania jeho expartnerky takmer úplne izolovali od detí, sa má podľa rozhodnutia súdu pokúsiť napraviť svoj vzťah s deťmi a Angelina Jolie mu v tom nemôže brániť.

Hollywoodska herečka má na základe rozhodnutia poskytnúť Pittovi telefónne čísla na všetky svoje ratolesti a herec im môže zavolať kedykoľvek bude chcieť. Doteraz mal na kontakt s deťmi vyhradený len limitovaný čas a pod dohľadom. Jolieovej súd zakázal čítať správy či emaily svojich detí z konverzácie s ich otcom. Keďže herečka momentálne nakrúca v Londýne pokračovanie filmu Vládkyňa zla, musí sa dohodnúť s ex-partnerom na harmonograme osobných návštev.

Ak nedovolí deťom tráviť viac času s Pittom, môže prísť o primárnu starostlivosť o deti. Sudca údajne vyhlásil, že ak by hviezda naďalej bránila deťom v styku s ich otcom (tri z detí sú Pittove biologické a tri adoptívne), mohol by v budúcnosti nariadiť, aby primárnu rodičovskú starostlivosť prebral Brad Pitt.

Jedinú výnimku sudca urobil v prípade najstaršieho Maddoxa. Šestnásťročný tínedžer, ktorého si držiteľka Oscara adoptovala v Kambodži, sa môže rozhodnúť sám, koľko času chce tráviť s otcom, keďže je už starší.

Práve konflikt medzi Maddoxom a Bradom Pittom údajne kedysi odštartoval konflikt a následný rozchod slávneho páru. Klebetilo sa aj o tom, že Pitt mal v rámci výchovných metód pri konfliktnej situácii svojho syna udrieť. Oficiálne sa však nič podobné nepotvrdilo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rozchod #súd #Angelina Jolie #Brad Pitt #vojna #starostlivosť

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...