Dcéra? Kdeže! Po boku Charlieho Sheena sa usmieva o 25-rokov mladšia partnerka

Búrlivák Charlie Sheen a Julia Stambler spolu randia rok a láska slávnemu predstaviteľovi Charlieho Harpera zo slávneho seriálu Dva a pol chlapa prospieva.

25.06.2018 00:00
debata (2)

Spoločne sa párik usmieval počas spoločenského podujatia s názvom Angel Food's v Holly­woode. Po troch stroskotaných manželstvách hľadá Sheen šťastie po boku 27-ročnej jemnej blondínky. Vekový rozdiel medzi partnerkmi je tak rovných 25 rokov. Sheen v septembri oslávi 53 narodeniny.

Julia Stambler a Charlie Sheenna podujatí Angel... Foto: Profimedia
Charlie sheen Julia Stambler a Charlie Sheenna podujatí Angel Food's v Los Angeles.

Julia Stambler sa na červenom koberci predviedla vo výrazných oranžových šatách v dĺžke nad kolená, ktoré obopínali jej štíhlu postavičku. Takmer nevideľný mejkap nechal vyniknúť najmä jej výrazným hnedým očiam. Sheen prišiel na podujatie v modrom saku a ku svojej maldučkej láske sa pred fotografmi zamilovane túlil.

Jeho posledné manželstvo s Brooke Muellerovou sa skončilo neslávne v roku 2011, párik má spolu dve deti. Ďalšie dve ratolesti pochádzajú z jeho manželstva s herečkou Denise Richardsovou. V roku 2016 sa na tému ďalšieho manželstva vyjadril pre magazín Extra: „Myslím si, že skôr poletím na Mesiac, než by som sa opäť postavil pred oltár. Ak je človek v niečom naozaj zlý, prečo by to stále opakoval. Moje skóre je 3:0.“

Sheen v roku 2015 pred kamerami v živom vysielaní priznal, že je HIV pozitívny. Vtedy herec vystúpil v šou Good Morning America. Herec pravidlene informuje, že sa lieči a cíti sa dobre.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Charlie Sheen

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...