Päťdesiatnička Kylie Minogue v sexi tope a bez mejkapu! Ona je nadpozemská

Drobná Austrálčanka stále dokáže prekvapiť svojou krásou. Vek v jej prípade žiadnu rolu nehrá.

26.06.2018 00:00
debata

Kylie Minogue sa síce prehupla cez okrúhlu 50-ku, ale bez problémov by uspela aj medzi 30-ničkami. Láskou skúšaná hviezda zverejnila na svojom Instagrame zábery, ktoré vznikli počas nakrúcania jej videoklipu Golden na Kube. Drobná Austrálčanka na zábere pózuje v bielom tope na ramienka a ako pod záber napísala: „Bez mejkapu“.

Kylie sa rozbieha nový vzťah s kreatívnym riaditeľom britského magazínu GQ, Paulom Solomonsom. Svoj vzťah dvojica urobila oficiálnym počas osláv speváčkiných 50-narodenín, tie oslávila koncom mája. Na Instagrame vtedy uverejnila foto, na ktorom sa spoločne bozkávajú. Na rozdiel od jej predošlého partnera, ktorým bol britský herec Jossua Sasse, ktorý bol od nej mladší o 20 rokov, je jej aktuálny partner mladší len o 10 rokov.

Láska speváčky a Jossua Sasseho sa skončila neslávne – rozchodom po troch spoločných rokoch, mladý herec ju mal podviesť s kolegyňou počas nakrúcania seriálu v období, kedy boli zasnúbení. Rozchod s Kylie poriadne „zamával“, čo priznala aj v niekoľkých rozhovoroch. Na druhej strane ju zlomené srdce inšpirovalo v tvorbe.

Birthday girl

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Ako vidieť, ani v prípade nového vzťahu sa Kylie svojho zvyku randiť výlučne s mladšími mužmi nevzdáva. O svadbe však do budúcnosti už neuvažuje, ako pred časom priznala v rozhovore pre magazín Red: „Nikdy som si nemyslela, že sa vydám. Už len zásnuby boli pre mňa experiment, pretože nikdy, ani ešte ako dievča, som nesnívala o svadbe. Nie je to niečo, čo potrebujem alebo chcem. Moji rodičia ma nevychovávali s tým, že sa raz musím vydať. Nikdy to nebolo mojím cieľom. Nemyslím si, že manželstvo je niečo pre mňa.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kylie Minogue

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...