Šťastná Svarinská: Nikto z nás nečakal, že Lóve priláka stotisíc ľudí

Film Lóve prekonal v návštevnosti kín stotisícovú hranicu. Taký úspech nečakal vraj nik zo štábu, prezradila Kristína Svarinská.

30.11.2011 04:21
Kristína Svarinská Foto:
Herečka Kristína Svarinská stvárnila hlavnú ženskú rolu vo filme Lóve.
debata

Hlavnú ženskú predstaviteľku záujem divákov prekvapil, ale aj veľmi potešil. „Je to neskutočný pocit. Nikto z nás, keď sme sa stretli pri nakrúcaní Lóve, netušil, ako to dopadne,“ vyjadrila sa pre Pravda.sk s úsmevom.

„Bolo to nádherné obdobie, pre mňa asi najkrajšie obdobie, aké som zažila – stretla sa skvelá partia ľudí, pri ktorých práci bolo vidieť, že ich baví. Ale nikto nečakal, že prekonáme stovku,“ vysvetlila Svarinská, ktorá vo filme Jakuba Kronera stvárnila Veroniku.

O Kronerovi, ktorý okrem Lóve nakrútil aj (tiež veľmi slušne navštevovaný) Bratislavafilm, tvrdí, že je veľmi talentovaný. „Určite má ešte čo povedať slovenskému divákovi,“ uviedla Svarinská, ktorú diváci doposiaľ poznali najmä zo seriálov. Práve Lóve z nej však spravil aj filmovú herečku. „Pre mňa je film jeden z najväčších snov. Účasť v akomkoľvek dobrom filme, ktorý sa dostane na plátna kín, je teda splneným snom,“ skonštatovala pôvabná slečna.

Najbližšie ju však diváci neuvidia na plátne, ale znovu na televíznej obrazovke. Svarinská stvárňuje jednu z postáv v seriáli Druhý dych, ktorý nedávno dokončila televízia Markíza. Presný štart vysielania zatiaľ nie je známy – projekt nakrútený na základe licencovanej rumunskej telenovely by sa mal na obrazovke objaviť začiatkom budúceho roka.

Pôvabná Kristína Svarinská s priateľom.
Hlavnú ženskú postavu vo filme Lóve stvárnila...
+4Herečka Kristína Svarinská s režisérom Jakubom...
debata chyba

+ Dávajte si pozor na seba a svoje zdravie, nezanedbávajte to.
Jednoduchosť a zdržanlivosť vám pomôžu udržať...

+ Neležte neustále v posteli, mohli by ste mať problémy s chrbticou.
Čas je správny na prehodnotenie vašich...