Sexi Kubelková? Niekdajšiu Jágrovu lásku takto často nevidieť!

Ivu Kubelkovú zväčša vídať na podpätkoch, v sexi šatách a dokonale upravenú. Na koncert si však vyrazila ako obyčajná fanúšička.

01.07.2018 00:00
debata

Modelku a moderátorku Ivu Kubelkovú koncom devätdesiatych rokov preslávil vzťah s hokejistom Jaromírom Jágrom, ale ani po ich rozchode, v roku 1999, do zabudnutia neupadla. Skôr naopak. Jej hviezda u našich českých susedov stúpala a od modelingu už dávno "presedlala“ na televíznu kariéru. Okrem moderovania si vyskúšala pred kamerami aj pozíciu herečky, napríklad vo Veľmi krehkých vzťahoch či v seriáli VIP vraždy.

Iva Kubelková počas koncertu rapera  Wiz... Foto: Profimedia
Iva Kubelková Iva Kubelková počas koncertu rapera Wiz Khalifu po boku partnera, Georgea Jiráska, na festivale neďaleko Prahy.

Ale na svoje modelkovské telo môže byť 41-ročná rodáčka z Písku hrdá dodnes. A stále jej dokáže aj slušne zarábať. Kubelková je tvárou spoločnosti predávajúcej spodnú bielizeň. Jej sexi krivky, zvlášť jej plný dekolt, môžeme aj teraz pravidelne vídať v reklame na televíznej obrazovke.

Peknú tmavovlásku, ktorá je dvojnásobnou mamou, na záberoch vídať vždy dokonale upravenú – jej zvodné krivky zväčša obopínajú módne kúsky s jasným odkazom na jej vábnu ženskosť. Nikdy nezabudne na mejkap ani na tip-top účes. V celkom civilnej podobe, bez dokonalého mejkapu, ju fotograf zachytil na festivale Aerodrome 2018, kde si po boku partnera, o 20-rokov staršieho Georgea Jiráska, pozrela vystúpenie rapera Wiz Khalifu. Festival neďaleko Prahy si žiada iný imidž, než na aký sme u sexi štyridsiatničky zvyknutí.

S kapucňou na na hlave, len s jemným mejkapom, si sympatická moderátorka vychutnala koncert v spoločnosti partnera a priateľov.

Takto Kubelkovú vídať častejšie - ako sexi... Foto: Profimedia
Iva Kubelková na krste kalendára Astratex. Takto Kubelkovú vídať častejšie - ako sexi dračicu, dokonale upravenú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Jaromír Jágr #Iva Kubelková

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...