Drake na novom albume potvrdil, že má syna. Vyrapoval to!

Kanadský rapper, spevák a herec Drake potvrdil na svojom novom dvojalbume Scorpion (2018) dlhodobé špekulácie, že má syna s bývalou francúzskou pornoherečkou Sophie Brussaux.

01.07.2018 00:00
Raper Drake Foto: ,
Raper Drake.
debata

V skladbe Emotionless rapuje, že svoje dieťa „skrýval pred svetom, skrýval svet pred mojím dieťaťom“. V nahrávke March 14 zdanlivo hovorí o jeho vzťahu s matkou dieťaťa, pričom odkazuje na hit Billie Jean od zosnulého speváka Michaela Jacskona.

„Nie je moja milenka ako Billie Jean, ale dieťa je moje“, pričom tiež tvrdí, že sa s ňou stretol len dvakrát. Tridsaťjedenročný rodák z Toronta tiež v nahrávke potvrdil, že sa jeho syn narodil 11. októbra, a keď testy potvrdili jeho otcovstvo, oslávil to v Miami. Interpret zároveň prezradil, že sa s chlapcom videl len raz, počas vianočných sviatkov.

Špekulácie o Drakeovom otcovstve sa objavili vlani v máji, keď Brussaux pre portál TMZ tvrdila, že je s ním tehotná už tri a pol mesiaca a najala si dvoch newyorských právnikov, aby dokázala jeho otcovstvo a mohla od neho dostávať alimenty.

Rapperov hovorca v tom čase uviedol, že interpret neverí, že je dieťa jeho. Otázka otcovstva sa objavila znova minulý mesiac, keď rapper Pusha T zverejnil skladbu namierenú proti Drakeovi The Story of Adidon, v ktorej tvrdil, že „skrýva dieťa“.

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #syn #album #Drake #rap #potvrdenie #Scorpion

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...