Brad Pitt sníval o deťoch oveľa skôr, než stretol Angelinu Jolieovú

Americký herec Brad Pitt sníval o deťoch oveľa skôr, než stretol svoju neskoršiu manželku Angelinu Jolie. Magazínu People to prezradil nemenovaný zdroj.

02.07.2018 14:30
Herec Brad Pitt na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Brad Pitt na archívnom zábere.
debata

“Mať deti bolo preňho vždy niečo mimoriadne. Chcel deti už roky predtým, než stretol Angie,” uviedol.

“Sníval o tom, že sa stane otcom. A vždy bol skvelým otcom. Veľmi zainteresovaný a vždy prítomný. Teraz o deťoch neustále rozpráva. Priniesol im do Anglicka darčeky,” pokračoval zdroj.

Jolie momentálne býva aj s ich spoločnými deťmi v Londýne, kde nakrúca film Vládkyňa zla 2.

Nedávno sa objavili správy o tom, že sudca v prípade rozvodu hollywoodskej dvojice vydal nariadenie, aby herečka zlepšila vzťahy a kontakt detí s ich otcom.

Ako napísal portál The Blast, sudca v prípade rozvodu dvojice vyhlásil, že „pre deti je škodlivé, ak nemajú žiaden vzťah so svojím otcom“ a zároveň považuje za „zásadné, aby každé z nich malo zdravý a silný vzťah so svojím otcom aj matkou“.

Pitt, ktorého predchádzajúce súdne rozhodnutia a naliehania jeho expartnerky takmer úplne izolovali od detí, sa má podľa rozhodnutia súdu pokúsiť napraviť svoj vzťah s deťmi a Angelina Jolie mu v tom nemôže brániť.

Jolieovej súd zakázal čítať správy či emaily svojich detí z konverzácie s ich otcom. Keďže herečka momentálne nakrúca v Londýne, musí sa dohodnúť s ex-partnerom na harmonograme osobných návštev.

Ak nedovolí deťom tráviť viac času s Pittom, môže prísť o primárnu starostlivosť o deti. Sudca údajne vyhlásil, že ak by hviezda naďalej bránila deťom v styku s ich otcom (tri z detí sú Pittove biologické a tri adoptívne), mohol by v budúcnosti nariadiť, aby primárnu rodičovskú starostlivosť prebral Brad Pitt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #láska #Angelina Jolie #Brad Pitt #otec #rodičovstvo

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...