Brigitte Nielsen je šťastnou čerstvou mamou! Ale so synom si veľa vytrpela

Je to len pár dní, čo 54-ročná herečka Brigitte Nielsen porodila svoje piate dieťa, dievčatko, ktoré dostalo meno Frida.

03.07.2018 10:10
Brigitte Nielsen Foto: ,
Herečka a modelka Brigitte Nielsen.
debata

Jej otcom je jej 39-ročný piaty manžel Mattia Dessi, za ktorého sa vydala v roku 2006. Okrem dcéry má rodáčka z Dánska štyroch dospelých synov, 23-ročného Raoula Meyera Jr., 25-ročného Douglasa Meyera, 28-ročného Killiana Gastineau a 34-ročného Juliana Windinga. Jej radosť z najmladšieho potomka je obrovská. Ako 5-násobná mama si však počas svojho rodičovského života prešla peklom, ako v minulosti opísala pre „Daily Telegraph“.

Jej najmladšiemu synovi ako 9-ročnému diagnostikovali nádor na mozgu. Po náročnej operácii a liečbe verili, že jej syn je vyliečený. Navždy. O sedem rokov neskôr sa však choroba u jej syna Raoula objavila opäť. Lekári nádor v jeho mozgu objavili iba náhodou.

Our precious little Frida, our true love.

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

„Zistilo sa to vtedy, keď mal môj syn nehodu na motorke. Zaviezla som ho do nemocnice a lekári okamžite povedali, že je veľmi anemický a že musí niekde vnútorne krvácať. A ja som sa vtedy veľmi preLakla a povedala som si v duchu: ‚Bože nie, on určite krváca do mozgu‘.“

Ako sa neskôr dozvedela, práve nehoda mu zrejme zachránila život. V opačnom prípade by lekári zistili neskoro, že nádor sa vrátil. Vyšetrenie po nehode ich doviedlo k jeho diagnóze. Ako povedala v rozhovore, hoci mala obrovský strach, vždy verila v synove uzdravenie: „Hovorila som si, že ak nad chorobou zvíťazil raz, nie je dôvod, aby to nedokázal aj druhýkrát.“ A naozaj sa to aj stalo, dnes 23-ročný Raoul sa teší zo svojej malej sestry.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brigitte Nielsen

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...