Ethan Hawke: Pre 19-ročné herečky je v Hollywoode dobrá situácia

Spoločenská klíma v Hollywoode sa podľa slov Ethana Hawkea výrazne zmenila.

03.07.2018 13:00
Ethan Hawke Foto: ,
Ethan Hawke počas udeľovania Gotham Independent Film Awards v New Yorku.
debata

„Určite tu vládne lepšia situácia pre ženy ako bola pred desiatimi rokmi. Je to skvelý čas pre teba ako ženu, ktorá má okolo devätnástky a v hlave sa jej toho deje veľmi veľa. Svet sa stal vnímavejší k ženskému hlasu, čo neplatilo v období, kedy som bol ja dieťaťom,“ opísal 47-ročný herec v rozhovore pre „The Sunday Times“.

Trvalo dlhý čas, než si Američania podĺa neho naplno uvedomili, že Hollywood je akýmsi „chlapčenským klubom“. „V priebehu rokov v Hollywoode mi bolo čaraz jasnejšie, že vo filmovom priemysle vládne akýsi klub chlapcov. Nebolo to o tom, že by sa mi to nepáčilo. Všetkým sa páči, keď spoločnosť funguje v ich prospech. A utláčatelia sa nikdy nevzdajú dobrovoľte. Ale každý, kto to má v hlave v poriadku, pochopí, aké výhody v živote má. Ja som to dlho nevedel. Keď som mal dvadsať, nepoznal som celkom spôsoby, ktoré svet používal, aby mi pomohol.“

Herec, ktorý má na svojom konte štyri nominácie na Oscara, bol v rokoch 1998 až 2004 ženatý s Umou Thurmanonou, s ktorou má dve deti. V roku 2008 sa oženil druhý raz a stal sa otcom ďalších dvoch potomkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ethan Hawke

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...