Je ich šťastie len divadielkom? Manželstvo Crawfordovej je vraj pred koncom

Supermodelka Cindy Crawford (52) a obchodník Rande Gerber (56) oslávili v máji dvadsiate výročie ich svadby.

08.07.2018 11:30
Podnikateľ Rande Gerber a jeho manželka Cindy... Foto: ,
Podnikateľ Rande Gerber a jeho manželka Cindy Crawford.
debata

Na tento deň si zaspomínala aj krásna tmavovláska, keď na svojom Instagrame zverejnila fotografiu jej veľkého dňa. K záberu vtedy ešte aj napísala: "Nemohla som si želať k sebe lepšieho muža, s ktorým by som sa o dobrodružstvo s názvom život podelila. Milujem ťa.“

Manželia sa často ruka v ruke spoločne ukazujú na spoločenských podujatiach, na fotografiách pôsobia ako dokonalý pár. Podľa amerického magazínu OK! má byť však všetko len divadielko a ich manželstvu údajne odzvonilo. Dvojica sa pripravuje na rozvod, v ktorom pôjde o závratnú sumu – 500 miliónov dolárov.

Z čoho pramenia špekulácie? Pár sa zbavil svojej vily v Malibu, ktorú predal za 45 miliónov dolárov, hoci jej cena bola podľa magazínu 60 miliónov. Okrem toho už makléri pripravujú predaj ich nehnuteľností na Manhattane, v Mexiku aj v Ontáriu. „Pripravujú sa na rozvod. Predávajú svoje rekreačné sídla, čo neskôr uľahčí rozvod,“ cituje magazín OK! zdroj z ich okolia.

Pred Gerberom bola niekdajšia supermodelka vydatá za herca Richarda Gereho, ich manželstvo trvalo od roku 1991 do roku 1995. Za Rande Gerbera sa modelka vydala 29. mája 1998, pár spoločne vychováva dve deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Cindy Crawford #Rande Gerber

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...