Som zúrivý! Veď oni kričali gól počas predstavenia, kritizoval herec diváčky

Herca účinkujúceho na javisku Kráľovského divadla v Nottinghame pobúrili dve diváčky, ktoré sa uprostred predstavenia pozerali do svojich mobilných telefónov na záver futbalového zápasu na Majstrovstvách sveta v Rusku.

07.07.2018 13:00
Niall Sheehy Foto:
Herec Niall Sheehy počas predstavenia Titanic.
debata

Podľa spravodajstva BBC sa obe ženy sediace v predných radoch dívali v utorok na penaltový rozstrel, v ktorom Anglicko porazilo Kolumbiu a postúpilo do štvrťfinále.

Herec Niall Sheehy sa posťažoval, že počas muzikálu Titanic sa diváčky nielen pozerali do mobilov, ale ešte vykrikovali pri každom strelenom góle. „Ste najväčšie ignorantky z radov publika, pri ktorých som mal tú smolu, že som pred nimi vystupoval,“ odkázal ženám na twitteri.

Ďalší herec Kieran Brown ženy staršieho a stredného veku obvinil z toho, že sa chichúňali a fandili ako hlúpe školáčky v najdramatickejšom okamihu muzikálu. „Povedať, že zúrim, je málo. Mali ich so veľkou potupou vyviesť zo sály,“ upozornil.

Podľa Sheehyho divadelní personál dával obom ženám znamenie, aby svoje telefóny schovali, čo dotknuté ženy napokon s úsmevom urobili, pretože zápas sa skončil. Urobili tak so zdvihnutým palcom a jasavou odpoveďou: „Vyhrali sme!“.

Od niektorých používateľov twitteru sa však dočkali aj podpory. „Mali by sa hanbiť, ale niekedy je v ľudskej prirodzenosti urobiť niečo, čo nie je mienené zle,“ uviedol jeden pisateľ.

Divadlo vo svojom vyhlásení uviedlo, že štandardne upozorňuje divákov v obecenstve, aby svoje telefóny vypínali. Od divákov očakávajú dodržiavanie základných noriem slušného správania.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Titanic #Niall Sheehy

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...