Krásna Mila Kunis má ale obavy: Len nech sa so mnou manžel nenudí!

Slávna herečka má len čosi po tridsiatke a sníva vlastne už iba o jedinej veci.

09.07.2018 00:00
Mila Kunis Foto: ,
Mila Kunis prichádza na udeľovanie "Breakthrough Prize" v Mountain View.
debata

Mila Kunis má 34 rokov, hviezdnu kariéru v Hollywoode, po boku slávneho manžela Ashtona Kutchera a dve zdravé deti – dcéru Wyatt (3) a syna Dimitrija (18 mesiacov). Čo viac jej ešte môže chýbať? Má vôbec ešte o čom snívať?

V rozhovore pre magazín Cosmopolitan priznala, že jej snívanie vlastne robí problémy. „Pred pár dňami som si sadla, že si spíšem moje sny na nasledujúcich päť rokov. A veľmi rýchlo som prišla na to, že vlastne nemám o čom snívať. Takže som posledné dni o tom naozaj uvažovala, čo je mojím najväčším snom. Chcem byť jednoducho iba šťastná,“ opísala krásna herečka.

S jej snom je, samozrejme, spojený aj jej manžel, Ashton Kutcher. Želá si, aby sa v budúcnosti spolu nenudili. „Viem, že to znie otrepane, ale nikdy sa nechcem prestať učiť nové veci a bola by som rada, aby na mne môj partner vždy čosi nové objavil a rovnako aj ja na ňom. Myslím si, že práve tieto veci vedú k istej spokojnosti,“ dodala v rozhovore.

Ešte opísala, ako ju hnevá, keď sa v spojitosti s ňou či s jej rodinou médiami šíria rôzne fámy. Dokonca aj jej rodičia niektorým výmyslom v médiách vraj veria, čo potom prináša nepríjemné situácie. Ako opísala, napríklad v novinách vyšla správa, že mala nehodu a jej otec si robil obrovské starosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ashton Kutcher #Mila Kunis

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....