Milenka ho nepotopila! Westwicka vyšetrujú pre znásilnenie, ona sa k nemu túli

Šokujúca správa pred pár mesiacmi zasiahla všetkých fanúšikov, ale aj kolegov herca Eda Westwicka. Mal podľa obvinení znásilniť až dve ženy.

12.07.2018 00:00
debata
Herec Ed Westwick a jeho priateľka Jessica... Foto: Profimedia
Herec Ed Westwick a jeho priateľka Jessica Serfaty na pláži v mexickom Tulume. Herec Ed Westwick a jeho priateľka Jessica Serfaty na pláži v mexickom Tulume.

Takéto chvíle sú veľkou skúškou pre najbližšiu rodinu či partnerov, s ktorými dotyčný žije v aktuálnom zväzku. Pre Westwickovu priateľku Jessicu Saferty je to však jasné – svoju polovičku miluje.

Dôkazom sú aj zábery paparazzov z mexického turistického strediska Tulum, kde si dvojica partnerov užívala voľné chvíle, slnko, more a vzájomné nežnosti. Westwick svoju milenku fotografoval na mobil, aby ju potom nadšene objímal a bozkával priamo vo vlnách oceánu. To všetko pokračovalo aj na piesku, keď sa dvojica vybrala späť na pobrežie.

Bývalý hrdina seriálu Gossip Girl je pritom momentálne stále objektom vyšetrovania, ktorého dôvodom sú dve obvinenia zo znásilnenia. Herec ich verejne poprel a vo vyhlásení pre médiá uviedol, že „nemá s podobnými aktivitami absolútne nič spoločné a že spolupracuje s príslušnými orgánmi, aby celú vec vyšetrili a očistili jeho meno“.

Pre obvinenia, ktoré vyriekli herečky Aurélie Wynn a Kristina Cohen, prišiel Westwick o rolu v pripravovanom seriáli Ordeal. Na poslednú chvíľu jeho postavu preobsadili.

Herec Ed Westwick na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Ed Westwick na archívnom zábere. Herec Ed Westwick na archívnom zábere.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #obvinenie #znásilnenie #podpora #Ed Westwick #Jessica Serfaty

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...