Tine pokrstil album Robert Fico. Na Facebooku zožala kritiku

Poriadne prekvapenie si pre hostí krstu svojho nového CD pripravila speváčka Tina. Novinku S.E.X.Y. jej v pondelok večer uviedol do života politik Robert Fico.

13.12.2011 10:43
Tina a Robert Fico Foto:
Speváčka Tina s krstným otcom svojho nového albumu - Robertom Ficom.
debata

Bývalého premiéra a predsedu strany Smer stretla vraj speváčka na istej oslave. Nápad s krstom vznikol spontánne, keď Robert Fico zložil Tine poklonu za jej hudobnú tvorbu. Aj na novinke si vraj už našiel dve obľúbené pesničky. „Mám tam dve pesničky, ktoré ma zaujali, ale hlavne tá posledná, ktorá má zhodou okolností rovnaký názov ako celý album a to je S.E.X.Y.,“ prezradil.

Speváčka Tina jeho slovám načúvala s úsmevom a po krste rezolútne vyhlásila, že odmieta spájať svoju osobu s politickou stranou. „Nikdy som nebola kontroverzný človek a nevedela som prvoplánovo vymyslieť, čo bude ľudí šokovať a to, že som oslovila pána Fica bola obrovská náhoda,“ uviedla.

Reakcie na osobu krstného otca však nenechali dlho na seba čakať. Na sociálnej sieti Facebook sa objavili pohoršené reakcie. Mnohí speváčke vyčítajú, že hudbu spojila s politikou. „Tentoraz naozaj nezabila,“ znel jeden z príspevkov, využívajúci známu hantýrku slovenských raperov.

Ďalší užívatelia rozoberali, či sa potrebuje medializovať spájaním s politikmi. Navyše pár mesiacov pred voľbami. Objavili sa však aj konštatovania, podľa ktorých takto Tina naplnila hlavný účel – propagáciu albumu. „Keby to krstil hocikto iný, ani si nevšimnem, že nejaká Tina krstila album, teraz sa to na mňa valí zovšadiaľ,“ komentoval krst jeden z užívateľov.

Či teda pondelňajšia reklama Tine pomôže, ukáže čas. Na novom albume s jedenástimi pesničkami sa producentsky i autorsky podieľala samotná speváčka. „Nedrží sa len starého R&B, ako ma ľudia poznajú, ale jeho zvuk je viac elektronický, viac zahraničný, viac moderný. Dokonca tam rapujem v angličtine, čiže zmena je počuteľná a citeľná,“ opísala výnimočnosť nového CD oproti predchádzajúcim Ti­na.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...