Bulvár ho spájal s Baldwinovou. Čo jej povedal po zásnubách s Bieberom?

Speváka Shawna Mendesa mnoho bulvárnych médií spájalo s modelkou Hailey Baldwinovou. Aj preto prekvapilo, keď kráska začala randiť s Justinom Bieberom.

20.07.2018 00:00
Spevák Shawn Mendes na zábere z cien Billboard... Foto: ,
Spevák Shawn Mendes na zábere z cien Billboard Music Awards.
debata

Ešte začiatkom mája sa zdalo, že Kanaďan Shawn Mendes a americká topmodelka Hailey Baldwin tvoria spolu pár. Nahrávať tomu mal aj fakt, že sa spoločne objavili na akcii MET Gala v New Yorku.

Dvojica nikdy dohady novinárov nekomentovala a ich hovorcovia odkazovali len na to, že na akciu prišli ako ambasádori módnej značky. Keď sa neskôr objavili prvé fotografie zamilovanej Hailey a speváka Justina Biebera, predsa len boli všetci zvedaví, čo na to Mendes.

„V ten deň, keď sa o tom začalo hovoriť, napísal som Hailey esemesku a zagratuloval jej,“ prezradil Mendes v nedávnom rozhovore na otázku, aká bola jeho reakcia na zásnuby blondínky a jeho kanadského krajana.

Spevák Shawn Mendes a modelka Hailey Baldwin... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Spevák Shawn Mendes a modelka Hailey Baldwin. Spevák Shawn Mendes a modelka Hailey Baldwin vždy tvrdili, že sú len kamaráti.

„Myslím si, že každý by bol rád, keby sa za tým skrývalo niečo viac. Ale nič viac tam nebolo, žiaden materiál na kauzu,“ doplnil ešte 19-ročný Mendes.

Veriť mu môžete, ale aj nemusíte. Hoci vzťah s Baldwinovou nikdy nepriznal – jedno je fakt. Modelka zo svojho Instagramu zmazala všetky zábery s Mendesom, keď sa potvrdili správy o tom, že začala randiť s Justinom Bieberom…

Trošku telenovela, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Justin Bieber #zásnuby #Hailey Baldwin #Shawn Mendes

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...