Trailer k novému Batmanovi je už na svete, nalákal milióny ľudí

Trailer k novému filmu o Batmanovi uzrel svetlo sveta. Pár minút snímky Temný rytier povstal videli diváci v predpremiére a sprievodný trailer sa premietal cez víkend v 3D kinách IMAX. Ukážka v poradí tretieho filmu ságy o Batmanovi Christophera Nolana nalákala milióny ľudí.

21.12.2011 15:30
Dark knight rises Foto:
Zloduch Bane bude hlavným protivníkom Batmana v treťom filmovom príbehu Temný rytier povstal.
debata

Podobne ako celý film je aj trailer ohromujúci a chaotický, usúdili internetové noviny The Huffington Post. Ukazuje postavu monštruózneho Banea, stvárneného Tomom Hardym, ktorá v Gothamu rozpúta peklo. Nie je mu rozumieť ani slovo, ale o to hrozivejší je jeho zjav.

Scény sú natočené na Heinz Field v Pittsburghu s pozadím futbalového ihriska a vytvárajú na pár chvíľ až epický dojem.

Hlavnú úlohu Batmana stvárnil Christian Bale, vo filme účinkujú aj Gary Oldman, Michael Caine a Morgan Freeman. Medzi nové tváre v snímke patrí Anne Hathaway ako mačacia žena, Joseph Gordon-Levitt a Marion Cotillard.

Politicky zameraní diváci by mali pozorne počúvať, čo hovorí Mačacia žena Brucovi Wayneovi. Aj keď film nakrúcaný v New Yorku nebral do úvahy protesty v rámci Okupujte Wall Street, podľa The Huffington Post sa do traileru napriek tomu dostalo posolstvo protestujúcich.

debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...