Pikantné priznanie Mel B zo Spice Girls: Takto často mám sex!

Hoci členky skupiny Spice Girls sú všetky ako "sestry", s jednou z nich je to trochu zložitejšie.

24.07.2018 09:15
Mel B alias Melanie Brown Foto: ,
Speváčka a tanečnica Mel B na štarte šou America's Got Talent v kalifornskej Pasadene.
debata

V rozhovore pre britskú televíziu ITV to v pondelok prezradila Melanie Brown, známa ako Mel B alebo Scary Spice. Členka slávnej formácie okrem iného uviedla, že sa „celkom isto“ dajú opäť dokopy. Už na pondelok večer mala naplánované stretnutie s Ginger Spice, ďalšou členkou Spice Girls Geri Halliwell, na ktorom sa mali rozprávať o budúcnosti skupiny.

„Napokon sme vždy sestry – to, čím sme si spolu prešli, bola jedna úžasná a nádherná cesta. Je jedna (z členiek Spice Girls), s ktorou je to trochu zložité, ale dúfam, že sa pridá,“ povedala speváčka.

V rozhovore pre ITV sa Mel B rozhovorila aj o svojom sexuálnom živote, pričom prezradila, že sex má pravidelne dva – až trikrát za deň. „Vzhľadom na tento časový rozvrh si nie sme istí, či bude mať dostatok času na obnovenie skupiny,“ komentovala to BBC.

Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si dali v roku 2000 pauzu a znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mel B #Spice Girls

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...