Adrenalín živého vysielania? Je to skvelé, hovorí Thomas Puskailer

Práca v televízii mu podľa jeho vlastných slov priniesla väčšiu popularitu.

25.07.2018 02:00
Thomas Puskailer sa Foto:
Spevák Thomas Puskailer.
debata

Slovenský spevák Thomas Puskailer plánuje na jeseň ďalšie koncerty v rámci Naživo Tour. Už v druhej polovici augusta sa predstaví v Maduniciach, koncom septembra na koncertoch v bratislavskej Dúbravke a v Starej tržnici v Bratislave a v októbri poteší priaznivcov v Bardejovských kúpeľoch, Svidníku, Trebišove a Michalovciach. Spomínané koncerty zároveň doplní aj ďalšími eko vystúpeniami, ktoré tentoraz nazval ‚Eco Recykluj Tour‘.

Svoje spevácke aktivity mladý interpret v súčasnosti vyvažuje prácou v televízii JOJ, kde sa stal súčasťou tímu ranných novín a pravidelne spieva aj v zábavnej relácii Heslo. Napriek nabitému diáru si však každý deň nájde čas aj na svoju rodinu a malého syna Noaha. „Večer si pripravím témy pre ranné noviny, vstanem o štvrtej ráno a idem do štúdia. Prácu v televízii som mal vždy veľmi rád a v živom vysielaní spravodajstva vládne také vzrušujúce napätie, ktoré ma veľmi baví. V ranných novinách sme úžasný tím, som televízii JOJ veľmi vďačný. Po raňajšom vysielaní sa hneď vraciam domov za manželkou Abbie a synom Noahom. Vždy si plánujem aktivity tak, aby bol čas na rodinu aj na prácu. A mám skvelého manažéra, ktorý to všetko manažuje,“ priblížil Puskailer.

Práca v televízii mu pritom podľa vlastných slov priniesla väčšiu popularitu. „Nárastom mojej viditeľnosti v televízii sa totiž zvyšuje návštevnosť na mojich koncertoch. Ľudia sú zvedaví, akú tvorím hudbu a ja sa teším, keď sa s nimi po koncerte môžem porozprávať. Podpíšem im podpis karty a odfotím sa s nimi. Svojich fanúšikov si vážim,“ poznamenal spevák.

debata chyba
Viac na túto tému: #Thomas Puskailer #Eco Recykluj Tour

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...