Ups! Tínedžer sa netváril nadšene, keď sa v metre viezol vedľa Cruiseovej ex

Katie Holmes sa snažila zostať v newyorskom metre nepozorovaná, to sa jej však nepodarilo.

28.07.2018 00:00
debata (5)

Nie je to prvý raz, čo sa Katie Holmes previezla New Yorkom metrom. Patrí k hŕstke hviezd, ktorej takýto druh dopravy vyhovuje a rada ju využíva.

Fotografie zachytili 39-ročnú hviezdu, ktorej majetok sa odhaduje na 25 miliónov dolárov, ako si pri vstupe do metra kupuje lístok. Následne už sympatická Holmes sedela na sedadle pri okne a čas cestovania si krátila ako ostatní cestujúci – čítaním knihy. A hoci si tvár zakrývala veľkými slnečnými okuliarmi, nespozorovaná v metre nezostala.

Katie Holmes si cestovanie v metre krátila... Foto: Profimedia
katie Holmes Katie Holmes si cestovanie v metre krátila čítaním knihy.

Svetom tak obleteli nielen zábery slávnej hviezdy sediacej v metre, ale aj jej spolucestujúceho – vedľa Holmesovej sedel tínedžer, ktorý však od hollywoodskej hviezdy hanblivo odvrátil zrak a radšej aj otočil hlavu inam.

Niekdajšia manželka na troch Oscarov nominovaného Toma Cruisea mala na sebe modré džínsy a blúzku telovej farby, na krku jej svietil tyrkysový prívesok. V metre cestovala sama, bez mužského sprievodu. Jej aktuálnym partnerom je herec Jamie Foxx, ktorý je držiteľom jednej sošky Oscara. Po boku svojej partnerky sa však na verejnosti ukazuje naozaj iba zriedka a výlučne na fotografiách paparazzov.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Katie Holmes #metro

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...