Otec vojvodkyne Meghan: Možno by bolo lepšie, keby som bol mŕtvy

Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťahy vojvodkyne Meghan a jej otca nikdy neboli práve ružové. Teraz však s ním prerušila manželka princa Harryho všetky kontakty.

30.07.2018 17:20
meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan po zápase v póle, ktorý sa uskutočnil vo Windsore.
debata (1)

Už čoskoro, 4. augusta, oslávi Meghan 37. narodeniny už ako členka britskej kráľovskej rodiny. Jej otec, 74-ročný Thomas, s najväčšou pravdepodobnosťou na oslavu pozvaný nebude. Od svadby Meghan s princom Harrym, na ktorej sa mal zúčastniť aj on, ich vzťahy výrazne ochladli. Jedným z dôvodov bolo bezpochyby aj správanie Thomasa Marklea tesne pred svadbou v súvislosti so zverejnenými fotografiami v britskom bulvári. Vyšlo totiž najavo, že ich neurobil paparazzi, ale boli po dohovore s otcom Harryho manželky zinscenované. Za fotografovanie Thomas Markle prijal peniaze.

V rozhovore pre The Mail on Sunday sa Thomas Markle rozhovoril o tom, ako vníma to, že jeho dcéra s ním už nepočíta, podľa jeho slov s ňou nehovoril desať týždňov. „Naozaj sa ma dotkol fakt, že ma zo svojho života úplne vylúčila. Mal som číslo na jej osobného asistenta v paláci, ale potom, čo som povedal pár kritických slov o tom, ako sa správanie Meghan potom, čo sa stala členkou kráľovskej rodiny zmenilo, ma zablokovali,“ opísal 74-ročný Markle, ktorý aktuálne žije v Mexiku. Obáva sa napríklad aj toho, že nikdy neuvidí svoje vnúčatá.

Oficiálna svadobná fotografia britského princa... Foto: TASR, Alexi Lubomirski
princ Harry, Meghan Markle Oficiálna svadobná fotografia britského princa Harryho a Meghan Markleovej (v strede) po sobáši v kráľovskom zámku vo Windsore v sobotu 19. mája 2018. Na snímke zľava v hornom rade: Jasper Dyer, vojvodkyňa z Cornwallu Camilla, princ Charles, matka nevesty Doria Raglandová a princ William. V strednom rade zľava: Brian Mulroney, princ Philip, kráľovná Alžbeta II., vojvodkyňa z Cambridgea Kate, princezná Charlotte, princ George, Rylan Littová a John Mulroney. V dolnom rade zľava: Ivy Mulroneyová, Florence van Cutsemová, Zalie Warrenová a Remi Littová.

Podľa portálu The Mail on Sunday trval rozhovor s Markleom dlhých 9 hodín, počas ktorých rozprával o svojom vzťahu k Meghan. Objasnil aj správy, ktoré o ňom šírili médiá. Okrem iného sa v nich objavili informácie, že nikdy neprekonal srdcový infarkt a takisto to, že je alkoholik. Taktiež pripustil, že občas si myslí, že pre jeho dcéru by bolo lepšie, keby bol mŕtvy. „Zrazu by sympatie k nej ešte vzrástli,“ dodal.

Uvažuje o tom, že k blížiacim sa narodeninám jeho dcéry jej pošle aspoň pohľadnicu. „Ale bude pre ňu len jednou z tisíca, ktoré dostane a zrejme sa k nej ani nikdy nedostane,“ opísal a dodal: „Meghan pre mňa znamená všetko a vždy ju budem milovať.“

Po zverejnení článku vyjadrila svoje rozhorčenie nad vyjadrenia Thomasa Marklea modelka Chrissy Teigen, ktorá „drží“ stranu vojvodkyni Meghan. Na svojom Twitteri uviedla stručný komentár: „Čo sa to deje s týmto mužom? Nechajte, prosím, vašu dcéru, aby bola šťastná.“

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Thomas Markle

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...