Tarantino si vedel vybrať! Jeho snúbenica zaujme okamžite, nielen dlhými nohami

Quentin Tarantino (55) sa pred vyše rokom zasnúbil s izraelskou speváčkou Daniellou Pickovou (34), na svadbu si však zatiaľ slávny režisér čas nenašiel.

01.08.2018 00:00
debata

Čas so svojou dlhonohou partnerkou však trávi pravidelne a občas aj pred objektívmi paparazzov. Dvojica si vyšla na večeru do vychytenej hollywoodskej reštaurácie Craig’s.

Quentin Tarantino  so snúbenicou, Daniellou... Foto: Profimedia
Quentin Tarantino Quentin Tarantino so snúbenicou, Daniellou Pickovou, pred hollywoodkou reštauráciou.

A hoci slávnejším z dvojice je bezpochyby Tarantino, objektívy fotografov viac zaujala jeho o 20 rokov mladšia snúbenica. Na večeru zvolila letné biele minišaty, v ktorých predviedla fotografom aj prítomným hosťom svoje dokonalé štíhle nohy. Letný look doplnila sandálikmi na niekoľkocenti­metrových podpätkoch.

Krásna tmavovláska padla Tarantinovi do oka už v roku 2009 počas nakrúcania filmu Nehanební bastardi, ako informovali americké médiá. Už vtedy sa pre magazín People vyjadril, že má pocit, že stretol niekoho, s kým by si vedel predstaviť budúcnosť.

Režisér aktuálne pracuje na novinke s hviezdnym hereckým obsadení. V snímke Once Upon a Time in Hollywood sa objavia Leonardo DiCaprio aj Brad Pitt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Quentin Tarantino

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...