Potetovaný model, známy ako Zombie Boy, spáchal samovraždu

Kanadský model Rick Genest, známy pod menom Zombie Boy, bol nájdený vo svojom byte v Montreale bez známok života.

03.08.2018 10:31
debata (21)

Model a umelec si v stredu vzal život vo veku 32 rokov, o čom informovala polícia prostredníctvom "Radio Montreal“ vo štvrtok.

Kanadský model Rick Genest, zvaný Zombie Boy,... Foto: SITA/AP, Felipe Dana
Rick Genest Kanadský model Rick Genest, zvaný Zombie Boy, na móle v roku 2011.

Potetovaný muž si v roku 2011 zahral napríklad v klipe speváčky Lady Gaga (32) s názvom „Born This Way“. V roku 2013 bol aj súčasťou šou modelky Heidi Klumovej „Germany’s Next Topmodel“. Práve Lady Gaga po jeho úmrtí na svojom Twitteri zverejnila správu: „Musíme viac pracovať na tom, aby sa zmenila kultúra toho, ako vnímame duševné zdravie a aby sme sa nehanbili o ňom rozprávať. Ak trpíte, zatelefonujte rodine či priateľom, musíme jeden druhého zachrániť.“

Rodák z kanadského Quebecu sa vo svete módy začal objavovať od roku 2011, kedy si ho módna značka Thierry Mugler zvolila za tvár kolekcie pre mužov. V roku 2011 si zahral aj v spomínanom klipe Lady Gaga, nasledovali titulky magazínov Vogue Japan či GQ Style. V epizódnych úlohách sa Rick Genest objavil aj v niekoľkých filmoch.

Rick Genest, ktorý by 7. augusta oslávil 33 narodeniny, bol pre svoje tetovania zapísaný aj v Guinnessovej knihe rekordov.

© Autorské práva vyhradené

21 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Rick Genest

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...