Krakov má za sebou hviezdnu svadbu! Vydávala sa slávna Joanna Krupa

Rodáčka z Varšavy sa vydávala v šatách poľskej návrhárky Sylwie Romaniuk. Ako sa vám páčia?

05.08.2018 16:00
debata (2)

Televízna celebrita a modelka Joanna Krupa, ktorá dlhodobo žije v USA, si za svoj veľký deň zvolila Krakov. Ako poľská rodáčka sa tak vrátila v deň svojej svadby domov. 39-ročná blondínka si v sobotu povedala „áno“ so svojím snúbencom, podnikateľom Douglasom Nunesom v jednom z najkrajších miest Európy, v historickom Krakove.

Televízna celebrita a modelka  Joanna Krupa a... Foto: Profimedia
Joanna Krupa Televízna celebrita a modelka Joanna Krupa a podnikateľ Douglas Nunes sa zosobášili v Krakove.

Rok po ukončení rozvodového konania s jej predošlým manželom, Romainom Zagom, sa blond Joanna opäť obliekla do bieleho. Svadbu si zaľúbená dvojica užila len 5 mesiacov od ohlásenia zásnub.

Modelka, ktorá sa rada predvádza vo výstredných a jej sexi krivky tesne lemujúcich modeloch, zvolila veľmi elegantné, strihovo jednoduché svadobné šaty z dielne poľskej návrhárky Sylwie Romaniuk. Efektný strih so zvýrazneným dekoltom krásne korešpondoval so štíhlou postavou nevesty, ktorej za družičku išla jej sestra Marta. Veselým momentom svadby bol príchod mladomanželov na miesto konania obradu – priviezli sa vo vyzdobenom golfovom vozíku.

Rodáčka z Varšavy sa preslávila v reality šou "The Real Housewives Of Miami“, okrem toho sa zviditeľnila aj účinkovaním v televíznom programe Dancing with the Stars, kde na parkete predvádzala nielen tanečné kroky, ale aj závideniahodné krivky. Ako sledovaná televízna celebrita okrem iného upriamuje pozornosť ľudí aj na ochranu zvierat – svoje telo už "prepožičala“ aj kampani organizácie PETA.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Joanna Krupa #Krakov

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...