Srdcervúce slová Demi Lovato po predávkovaní! Ďakujem bohu, že žijem

Hoci nemá ešte ani tridsať, speváčka Demi Lovato veľmi dobre pozná, čo to je boj so závislosťou a siahnutie si na dno. Len pred pár dňami ju drogová náruč vzala k sebe opäť.

06.08.2018 11:00
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere.
debata

Americká speváčka a niekdajšia detská hviezdička sa pred časom hrdo hlásila k tomu, že už je „čistá“ niekoľko rokov. Posledný júlový týždeň však šokovali správy o tom, že Lovato museli rýchlo hospitalizovať a zachraňovať jej život. Dôvodom bolo predávkovanie heroínom.

Dvadsaťpäťročná speváčka niekoľko dní mlčala, no v nedeľu 5. augusta sa konečne vyjadrila ku celej kauze prostredníctvom odkazu na Instagrame. Potvrdila, že opäť podľahla drogám a svoj boj s nimi musí začať odznovu.

„Vždy som sa snažila byť otvorená a úprimná, čo sa týka môjho boja so závislosťou. Čo som pochopila, je, že táto choroba nie je čosi, čo rokmi úplne zmizne, alebo sa vytratí. Je to niečo, čo musím prekonávať a čo som stále nedokázala,“ napísala Lovato.

„Chcem ďakovať Bohu za to, že ma nechal nažive a že sa mi darí dobre. Potrebujem momentálne čas, aby som sa uzdravila a sústredila sa na moju abstinenciu a cestu k uzdraveniu,“ pokračovala speváčka. „Teším sa na deň, keď budem môcť povedať, že som prešla na druhú stranu. Budem bojovať,“ doplnila ešte Lovato.

Lovato už potvrdila, že nastúpi na odvykaciu liečbu. Vybrala si už aj zariadenie, ale nie je jasné, o ktoré stredisko pre liečbu drogových závislostí pôjde.

Lovato, ktorá už v roku 2010 nastúpila na liečenie v súvislosti s poruchou príjmu potravy, sebapoškodzovaním a ďalšími problémami, roky otvorene rozpráva o svojom boji s alkoholom a drogami. Stala sa tak vzorom pre mnohé mladé ženy i mužov, ktorí vo svojich životoch čelia podobným problémom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Instagram #závislosť #Demi Lovato #heroín #predávkovanie

+ Oddýchnite si, to vám momentálne prospeje zo všetkého najviac.
Ak sa vám dnes v niečom nedarí nevadí, skúste to...

+ Život je niekedy komplikovaný, avšak nemusíte mať strach.
Budúce finančné úspechy sa začínajú malými,...