To je šok! Lucka Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec potvrdili rozchod

Hokejista informoval o rozchode s herečkou a speváčkou prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

07.08.2018 09:18
Lucie Vondráčková Foto:
Lucka Vondáčková a Tomáš Plekanec na archívnej snímke.
debata (8)

Česká speváčka a herečka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec sa rozišli po siedmich rokoch manželstva. Prostredníctvom sociálnej siete Facebook o tom informoval samotný hráč klubu Montreal Canadiens.

„Rád by som Vás informoval o nie úplne verejných veciach. Ja s Luciou by sme Vám chceli oznámiť, že po vzájomnej dohode sme dospeli k záveru, že v našom vzťahu už ďalej nebudeme pokračovať. Napriek tomu sa budeme snažiť zostať tými najlepšími rodičmi pre našich dvoch synov, Matyáša a Adama. Preto Vás prosíme o rešpektovanie nášho súkromia a toho, že situáciu nebudeme viac komentovať,“ napísal rodák z Kladna.

O niekoľko hodín po Plekancovom zverejnení správy na Facebooku, Vondráčková na svojom Instagrame takisto zverejnila odkaz, aj s ich svadobnou fotografiou. „Láska sa pýta priateľstva: "Prečo si na svete, keď existujem ja? Protože ty spôsbuješ bolesť a rany, ale ja ich liečim.“

Tridsaťosemročná Vondráčková a 35-ročný Plekanec sa zoznámili v lete 2010 a o rok neskôr sa vzali. Dvojica, ktorá odvtedy žila prevažne v kanadskom Montreale, má spolu dvoch synov, šesťročného Matyáša a trojročného Adama.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Lucie Vondráčková #Tomáč Plekanec

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...