Affleck opäť podľahol alkoholu, Garner ho odviezla na liečenie

Pár dní potom, čo slávneho herca a režiséra fotografi nachytali s mladučkou modelkou, smerujú jeho kroky na protialkoholické liečenie.

23.08.2018 09:27
debata (3)

Všetko nasvedčovalo tomu, že americký herec a režisér Ben Affleck (46) má svoju alkoholovú závislosť pod kontrolou. Ale nie je to tak! Podľa stránky TMZ mieri slávny herec opäť na liečenie.

A pomocnú ruku mu, ako už mnohokrát predtým, podala Jennifer Garner, s ktorou má herec tri deti. Práve ona ho vyzdvihla v jeho dome v Pacific Palisades a zaviezla ho na kliniku v Malibu, kde by mal Affleck podstúpiť ďalšiu odvykaciu kúru. Napriek tomu, že Garner a Affleck ohlásili rozchod v roku 2015, sa spoločne snažia vychovávať ich tri ratolesti. Aj to je jeden z dôvodov, prečo je herečka svojmu expartnerovi v tomto boji stále nápomocná.

Jennifer Garner odviezla Bena Afflecka do... Foto: Profimedia
Jennifer Garner Jennifer Garner odviezla Bena Afflecka do liečebne "The Canyon Treatment Center" v Malibu.

Fotografie Afflecka, ako sedí na zadnom sedadle Garnerovej auta, sa okamžite objavili v médiách. „Ben nevyzeral dobre, hoci rozprával, nikto mu nerozumel,“ informoval jeden z fotografov agentúry „X-17“ a dodal: „Bol veľmi spotený a opuchnutý.“ Garner údajne fotografov prosila o súkromie. „Prosím, majte trocha rešpektu a nechajte nás pár minút osamote. Už je to aj tak dosť zlé,“ poprosila herečka fotografov, keď opúšťala Affleckov dom," informoval fotograf podľa stránky TMZ.

V marci minulého roka pritom Affleck na svojej facebookovej stránke informoval fanúšikov, že má za sebou úspešný pobyt na klinike. „Už som sa o to pokúšal v minulosti a budem sa snažiť s alkoholom bojovať aj naďalej,“ napísal vtedy herec.

Len pred pár dňami Afflecka paparazzi nachytali s mladučkou modelkou Shaunou Sextonovou (22), ktorá má za sebou aj pózovanie pre magazín Playboy. Affleck bol vtedy vo skvelej nálade, dvojica si spoločne vyrazila autom na večeru. Práve fotografie mali potvrdiť špekulácie o konci jeho vzťahu s producentkou Lindsay Shookusovou, ktorá sa po jeho boku objavovala po rozchode s Garnerovou.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #liečenie #alkohol #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....