Pink prerušila koncert pre fanúšičku, ktorej umrela mama. Toto spravila!

Dojímavý moment na koncerte počas austrálskej časti svetového turné speváčky Pink mali možnosť sledovať prítomní fanúšikovia. Špeciálny však bol obzvlášť pre jednu z nich.

24.08.2018 00:00
Speváčka Pink v kreácii Armani Privé. Foto: ,
Speváčka Pink na archívnom zábere.
debata (1)

Štrnásťročná Leah vyrazila na podujatie a v rukách zvierala plagát, na ktorom bolo napísané: „Volám sa Leah, mám 14 rokov. Minulý mesiac umrela moja milovaná mama a bola by som rada za jedno objatie.“

Keď si Pink v hľadisku všimla tento odkaz, okamžite prestala spievať a zamierila dolu do hľadiska. Vydala sa priamo za Leah a svoju tínedžerskú fanúšičku pevne objala. Následne jej dala autogram a vyfotila sa s ňou.

„Celkom som sa rozplakala. Ale Pink mi povedala, aby som neplakala. Že všetko bude v poriadku Je nesmierne milá, neskutočne zlatá,“ komentovala neskôr pre austrálske médiá situáciu mladá polosirota.

Na koncert speváčky Pink mala ísť spoločne s mamou – išlo však o vystúpenie, ktoré Pink zrušila pre chorobu a koncert preložila. Mama Leah podľahla zákernej choroby v júni. „Spoločne sme zvykli spievať jej pesničky a tancovali sme na ne doma?“ opísala Leah. Otec dievčaťa sa tiež vyjadril v médiách, že gesto slávnej americkej speváčky bolo pre celú rodinu niečo neskutočné. „Naozaj nás to pozdvihlo a prinieslo veľa radosti,“ doplnil.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #úmrtie #Pink #fanúšička #Leah

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...