Svadba Hiltonovej sa posúva, hostí už vyberá. Kto pozvánku nedostane?

O takomto čase už mala kráčať k oltáru, špekulujú americké médiá. Nič sa však nedeje. Je to vari so svadbou Paris Hiltonovej v ohrození.

25.08.2018 00:00
debata (1)
Paris Hilton na podujatí boohoo Block Party v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Paris Hilton na podujatí boohoo Block Party v Los Angeles. Paris Hilton na podujatí boohoo Block Party v Los Angeles.

Ako píše portál TMZ.com, ktorý sa odvoláva priamo na Kathy Hiltonovú – matku známej blond celebrity – všetko je v najlepšom poriadku a jediný dôvod, prečo sa svadba ešte nekonala, je celkom logický. „Paris potrebuje viac času. Je veľmi zaneprázdnená a chce mať dokonalú svadbu,“ uviedla Kathy Hilton.

Plavovlasá boháčka, ktorá je činorodá v oblasti kozmetického či odevného priemyslu a stále pomerne často cestuje za ponukami na účasť rozličných pompéznych večierkov, by mala povedať áno hercovi Chrisovi Zylkovi.

Dvojica tvorí pár už dva roky a Zylka požiadal Hiltonovú o ruku v zime, keď jej na svahu v Utahu kľakol k nohám a vytiahol prsteň za dva milióny dolárov. Paris nadšene kývla.

Americké médiá sa zaoberali aj tým, koho zo celebritných kamarátov pozve Paris na svoju svadbu. Isté je, že pozvánku dostane Kim Kardashian, ktorá sa práve prostredníctvom kamarátenia s Hiltonovou kedysi prepracovala do pozornosti médií a verejnosti. Dnes je z nej väčšia hviezda ako Paris.

Hilton sa v minulosti často stretávala aj s herečkou Lindsay Lohanovou. Pri nej však má jasno. Portálu TMZ.com povedala, že Lohanovú na svadbu určite pozývať nebude.

Herečka Lindsay Lohan na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Yorgos Karahalis
Lindsay Lohan Herečka Lindsay Lohan na archívnom zábere.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Lindsay Lohan #Paris Hilton #Kim Kardashian #posun

+ Snažte sa jesť viac domácich jedál a neobjednávať si z internetu.
Dnes budete mať produktívny deň, oddýchnete si...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...