Adriana Sklenaříková zverejnila foto svojej dcérky Niny

Už vyše týždňa sa krásna slovenská rodáčka teší zo svojej malej dcérky Ninky, ktorú porodila 17. augusta v monackej nemocnici princeznej Grace.

26.08.2018 00:00
debata (6)

V sobotu na svojom Instagrame zverejnila prvú fotografiu svojho malého pokladu spolu s poďakovaním lekárom spomínanej nemocnice. Na fotografii drží Adriana Sklenaříková rúčku malej Ninky, ktorá má na zápästí náramok s menom. Ako napísala pod fotografiu, dievčatko vážilo pri narodení 3 285 gramov a meralo 54 centimetrov. Otcom dievčatka je Sklenaříkovej druhý manžel – podnikateľ André Ohanian.

Pred pár dňami prezradila rodáčka z Brezna pre český portál idnes.cz správu o jej pôrode. „Pôrod prebehol prirodzene a práve prežívame najkrajšie obdobie nášho života. Šťastie presahuje všetky očakávanie. Sme obe v poriadku.“

Adriana Sklenaříková Karembeu zverejnila informáciu o svojom tehotenstve v marci, tehotenským bruškom sa pravidelne chválila na spoločenských podujatiach. Na jar, len pár dní pred zverejnením správy o tehotenstve, sa rodáčka z Brezna objavila na návšteve Bratislavy, aby tu spropagovala svoju novú knihu o životnom štýle.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dcéra #Monako #Adriana Sklenaříková Karembeu

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....