Jennifer Aniston ruka v ruke s hereckým kolegom v Miláne! Má to však háčik...

Slávna herečka sa aktuálne nachádza v Taliansku, spoločnosť jej robia hereckí kolegovia, okrem iných aj Adam Sandler.

29.08.2018 00:00
debata

Už pár týždňov nakrúca Jennifer Aniston novú komédiu „Murder Mystery“ s kolegom Adamom Sandlerom. Práca na novinke ich zaviala do Talianska, kde spolu so štábom stihli prejsť niekoľko filmovacích lokácií. Aktuálne ich novinka z produkcie Netflixu priviedla do Milána.

Jennifer Aniston a Adam Sandler počas... Foto: Profimedia
jennifer Aniston Jennifer Aniston a Adam Sandler počas nakrúcania filmu 'Murder Mystery' v Miláne.

49-ročná Aniston a 2 roky starší Sandler sa tu ruka v ruke prechádzali po jednej z rušných ulíc. Nešlo však o žiadne rande ani spoločnú romantiku po skončení nakrúcania, ale len o prácu. Práve takéto scény prišli v Miláne na rad a tak sa slávna herecká dvojica ocitla spolu, ruka v ruke, pred filmovými kamerami. Takmer 50-ročná Aniston vyzerala skvelo v letných šatách, ktoré boli posiate farebnými kvetmi, za pozornosť stáli aj jej štíhle nohy.

Práve Anistonovej, ktorej sa vo februári rozpadlo manželstvo s hercom Justinom Therouxom, by jej fanúšikovia nový vzťah naozal priali. Adam Sandler, na rozdiel od svojej sexi hereckej kolegyne, žije v spokojnom manželstve s Jackie Sandlerovou od roku 2003, spoločne vychovávajú dve deti.

Okrem spomínanej dvojice sa v komédii objavia aj ďalší herci ako Luke Evans či Gemma Arterton a do kín by sa mala snímka dostať v roku 2019.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Miláno #Adam Sandler

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...