Z Mendesa nešalejú len fanúšičky! Takto ho 'balil' olympijský lyžiar

Spevák Shawn Mendes je miláčikom publika, špeciálne toho ženského. Po krajanovi Justinovi Bieberovi sa z neho stal najhorúcejší kanadský export.

29.08.2018 10:40
debata

boyfriend | husband

Príspevok, ktorý zdieľa gus kenworthy (@guskenworthy),

Popularitu si však spevák užíva aj v rodnej krajine, čo bolo celkom jasné počas nedeľňajšieho vyhlásenia cien iHeartRadio Video Music Awards v Toronte. Akonáhle sa 19-ročná hviezda objavila na červenom koberci, fanúšičky začali šalieť.

Zdá sa však, že slabosť pre Mendesa nemajú len obyčajné dievčatá, ale aj známe osobnosti. V tomto prípade je konkrétne reč o americkom akrobatickom lyžiarovi Gusovi Kenworthym. Ten je jeden z mála atlétov, ktorí sa verejne hlásia k homosexuálnej orientácii a už nejaký ten mesiac žije vo zväzku s hercom Matthewom Wilkasom.

zväčšiť Spevák Shawn Mendes s fanúšičkami v Kanade. Foto: SITA/AP, Frank Gunn
Spevák Shawn Mendes s fanúšičkami v Kanade. Spevák Shawn Mendes s fanúšičkami v Kanade.

Známy je aj záber olympijských kamier, keď sa Kenworthy počas pretekov vybral k svojmu partnerovi a pobozkal ho priamo pred televíznymi kamerami. To dodnes vyhodnocujú zástupcovia LGBTI komunity ako jeden z výnimočných krokov na prekonanie bariér a tabuizovania sexuálnej orientácie medzi športovcami.

Dvojica dostala pozvanie aj do Kanady a vo chvíli, keď partneri zbadali za sebou Mendesa, okamžite vyrazili za ním ako lovci fotografií spoza zátarasov.

Výsledkom je fotografia na Instagrame, kde si Mendes zapózoval práve s usmievajúcimi sa partnermi reprezentujúcimi americkú šoubiznisovú gay-scénu. Aby toho nebolo málo, v jednej chvíli sa k nim pridružil aj herec Colton Haynes – tiež homosexuál.

Speváčka Sofi Tukker.
Herečka Chrissy Metz, známa zo seriálu This is...
+15Speváčka Anne-Marie na vyhlásení cien...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #homosexuál #iHeartRadio Awards #Gus Kenworthy #Shawn Mendes

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...