Aha, aký veselý dvojzubý úsmev! Švédsky princ oslavuje jeden rok

Mladší z dvoch synov švédskeho princa Carla Philipa (39) a jeho manželky, princeznej Sofie (33), oslavuje prvé narodeniny.

01.09.2018 00:00
debata

Pri kráľovských rodinách sa stalo zvykom, že pri takomto výročí zverejní kráľovský palác aktuálnu fotografiu oslávennca. A stalo sa tak aj pri tejto príležitosti.

Švédsky princ Gabriel oslavuje 1. narodeniny. Foto: Erika Gerdemark / Kungahuset.se
princ Gabriel Švédsky princ Gabriel oslavuje 1. narodeniny.

Princ Gabriel prišiel na svet 31. augusta 2017 o 11:24 v nemocnici v Danderyde. Jeho kráľovskí rodičia popri ňom vychovávajú aj jeho staršieho brata, princa Alexandra. Ten prišiel na svet v roku 2016.

Oslávenec, princ Gabriel, sa do objektívu usmieva, pričom sú viditeľné jeho dva prvé zúbky. Modrooký Gabriel má na sebe modrú košeľu s krátkym rukávom a krátke biele nohavice.

Švédsky princ Carl Philip sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvist, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie TV4, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu. Ich prvý potomok, princ Alexander prišiel na svet 19. apríla 2016 a je piaty v poradí nástupníctva na švédsky kráľovský trón.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #narodeniny #Švédsko #princ Gabriel

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...