Aristokratická svadba prilákala do vychýreného St. Moritz aj členov kráľovskej rodiny

Švédsky princ Carl Philip (39) a jeho manželka, princezná Sofia (33), prijali pozvanie na svadbu bavorského princa Konštantína.

02.09.2018 16:14
debata (4)

Európska smotánka sa zlietla do švajčiarskeho strediska St. Moritz na aristokratickú svadbu. Ženil sa bavorský princ Konštantín (32). Počas obradu v kostole v St. Moritz sa jeho manželkou stala Deniz Kaya, z ktorej sa po svadbe stala princezná Deniz. V sobotu nevestu pred oltár priviedol jej otec, Metin Kaya. Ako sa rodina ženícha ešte pred veľkým dňom oficiálne vyjadrila v tlačovom vyhlásení: „Zoznam hostí z bezpečnostných dôvodov nebude zverejnený.“

Nevesta bavorskýho princa Konštantína, Deniz... Foto: Profimedia
Deniz Kaya Nevesta bavorskýho princa Konštantína, Deniz Kaya, v spoločnosti jej otca.

Čiernovlasá nevesta pôsobila veľmi nežne, mala na sebe čipkované svadobné šaty, ktoré zdobil dlhý vyšívaný závoj v rukách držala svadobnú kytičku z jemných bielych kvetov.

Medzi pozvanými hosťami sa napokon objavili aj členovia švédskej kráľovskej rodiny – princ Carl Philip (39) a jeho krásna manželka, princezná Sofia (33). Tá na svadbu zvolila dlhé šaty bledomodrej farby značky By Malina.

Švédsky princ Carl Philip a princezná Sofia na... Foto: Profimedia
Carl Philip Švédsky princ Carl Philip a princezná Sofia na svadbe bavorského princa Konštantína v St. Moritz.

Okrem švédskeho kráľovského páru sa medzi pozvanými hosťami objavil napríklad Ludvig Andersson, syn člena kapely ABBA, Bennyho Anderssona, či lichtenštajnská princezná Maria Astrid.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Carl Philip #princezná Sofia

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...