Sexovať s manželom v šatni? Na to som už unavená, priznáva Teigen

Patria medzi najsympatickejšie páry amerického šoubiznisu. A ich fotografie naznačujú, že aj poriadne zamilované. Ale s dvoma deťmi to už nie je ako kedysi.

09.09.2018 01:00
Hudobník John Legend a jeho partnerka Chrissy... Foto: ,
Hudobník John Legend a jeho manželka Chrissy Teigen.
debata

Topmodelka Chrissy Teigen, ktorá je vydatá za speváka Johna Legenda, sa priznala, že k intimite sa musí ako žena po dvoch pôrodoch vracať postupne. „Nezáleží na tom, kto ste – či už sexy r'n'b trubadúr, alebo bývalá modelka z plavkových katalógov, ste skrátka unavení,“ vyhlásila v rozhovore pre magazín Women's Health.

„Stále máme v sebe tú vášeň jeden voči druhému, ale či ešte niekedy odrazu začneme súložiť v šatni pred koncertom? Nie!,“ pokračovala Teigen, ktorá zároveň dodala, že k tomu chcú smerovať.

Speváčka Kylie Minogue.
Televízna osobnosť Katie Piper.
+10Herec Jeff Goldblum a jeho partnerka Emilie...

Tridsaťdvaročná kráska s thajskými koreňmi však priznala, že občas sleduje svojho partnera pri vystúpení na koncerte a hovorí si, aký je vlastne sexy. „Vtedy viem, že večer pravdepodobne budeme mať spolu sex,“ komentovala s humorom dvojnásobná mama.

Legendovi porodila najprv dcérku Lunu a následne syna Milesa. Pri Lune prežívala aj obdobie popôrodnej depresie a potvrdila neskôr médiám, že to bolo mimoriadne náročné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #sex #únava #Chrissy Teigen #John Legend

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...