Romantika podľa krásnej Schwarzeneggerovej dcéry? Popíjanie vo viniciach s Prattom!

Čerstvý vzťah hollywoodskeho krásavca Chrisa Pratta (39) a dcéry Arnolda Schwarzeneggera, Katherine (28), napreduje.

12.09.2018 00:00
debata

Dvojica sa už istý čas objektívom nevyhýba. Aktuálne si zaľúbenci vychutnali spoločný výlet do vinárskej oblasti v Kalifornii, do Napa Valley. Bok po boku v spoločnosti niekoľkých priateľov si vychutnali lahodné víno z miestnych viníc.

Vinárstvo následne zverejnilo na svojom Instagrame niekoľko záverov známej dvojice. Usmiata Katherine, ktorá sa živí ako knižná autorka a bloggerka, mala na sebe nie veľmi výrazné čierno – šedé letné šaty v maxidĺžke. Pratt sa k nej pred objektívom tisol v modrej pruhovanej košeli a s pohárom vína v rukách. Dobrú náladu podčiarkoval najmä široký a spokojný úsmev peknej tmavovlásky. Romantika vo viniciach sa jej viditeľne páčila.

O vzťahu Chrisa Pratta a Katherine Schwarzeneggerovou začali médiá špekulovať v júni potom, čo sa spoločne objavili na pikniku, ktorý organizovala jej mama, Maria Shriver. Pratt bol v tom čase už „voľný“, keďže v roku 2017 sa mu ako blesk z jasného neba rozpadlo 8-ročné manželstvo s herečkou Annou Farisovovou. Spoločne vychovávali 6-ročného syna Jacka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...