Úspornejšie to už nejde! Beckinsale sa vyparádila pre svojho zajačika

Kate Beckinsale sa v Hollywoode po čase opäť ukázala po boku 23-ročného krásavca, herca Matta Rifea.

21.09.2018 00:00
debata (5)

45-ročná herečka Kate Beckinsale má síce 18-ročnú dcéru, jej postavička ani tvár však na tento fakt nijako zvlášť neupozorňujú. Sexi Britka si môže pokojne odčítať 10 rokov a nikto sa nad výsledným číslom nepozastaví. Svoju mladosť si pestuje aj po boku mladého milenca, krásavca Matta Rifea.

Kate Beckinsale  a Matt Rife (vpravo)... Foto: Profimedia
Kate Beckinsale a Matt Rife Kate Beckinsale a Matt Rife (vpravo) prichádzajú do klubu v Hollywoode.

S 23-ročným hercom a stad-up komikom ju médiá spájali už pred vyše rokom, ale oficiálne herečka žiaden vzťah s mladým fešákom nepotvrdila. Následne prišliel magazín Us Weekly s informáciou, že dvojica sa už stihla aj rozísť. Kde je teda pravda? Viditeľne majú k sebe stále blízko, keďže sa bok po boku objavili pred nočným klubom v Hollywoode, kam si spoločne zašli na šou Davea Chapella. Sprevádzal ich ešte spoločný kamarát.

Krásna tmavovláska sa na večer obliekla viac ako úsporne, keď zvolila biely top, ktorý jej zakrýval iba prsia. Jej vypracované bruško tak mohol obdivovať nielen jej mladý milenec, ale aj ďalší hostia v klube. K topu herečka zvolila čierne nohavice a čiernu kabelku.

Herečke sa v roku 2016 rozpadlo jej druhé manželstvo, s režisérom Lenom Wisemanom. Dvojica sa zoznámila v roku 2003 počas nakrúcania filmu Underworld: Boj v podsvetí, ktorý režíroval práve Wiseman. Zosobášili sa o rok neskôr v máji.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #Kate Beckinsale

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...