Vo Švédsku vždy tip-top upravená princezná, v Miami v teplákoch

Začiatkom augusta informoval kráľovský palác o náhlom kroku švédskej princeznej Madeleine a jej rodiny. Európu vymenili za slnečnú Floridu. A kráľovská rodinka si už za oceánom aj spokojne nažíva.

22.09.2018 12:30
debata

36-ročná dcéra švédskeho kráľa Karola XVI. Gustáva a kráľovnej Silvie a jej manžel, Američan Chris O’Neill (44), dlhodobo žili v Londýne. Fotografi však manželov spolu s ich deťimi zachytili už v ich novom pôsobisku, v slnečnom Miami.

Švédska princezná Madeleine  a jej manžel,... Foto: Profimedia
Švédska princezná Madeleine Švédska princezná Madeleine a jej manžel, Christopher O Neill v parku v Miami.

A od bežných Američanov sa nijako nelíšili, v športovom obečení si vychutnávali deň spolu s ich deťmi v parku. Švédska princezná mala na sebe čierne legíny a športové tričko, na hlave šiltovku. Do parku rodina dorazila na bicykloch a následne manželia dávali pozor na ich ratolesti, ktoré sa tu hrali spolu s ostatnými deťmi.

Ako bolo uvedené vo vyhlásení kráľovského paláca: "Rodina sa sťahuje na Floridu, pretože to bude dobré východiskové miesto pre obchodnú spoločnosť Chrisa O’Neilla a deti sú ešte v predškolskom veku.“ Manžel princeznej Madeleine na Floride vyrástol a vlasní tu aj nehnuteľnosť. Kráľovskí manželia spoločne vychovávajú tri ratolesti – princezné Adrienne a Leonore a princa Nicolasa.

Princezná Madeleine počas krstu princeznej... Foto: SITA/AP, Henrik Montgomery
Princezná Madeleine Princezná Madeleine počas krstu princeznej Adrienne v šatách Giambattista Valli spolu s manželom Christopherom O'Neillom a ich deťmi, princeznou Leonore a princom Nicolasom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Švédsko #princezná Madeleine #Miami

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...