Všetci túžime byť šťastní, len pre každého je to niečo iné, tvrdí Pauhofová

Herečka Táňa Pauhofová priznala, že ako každý človek hľadá v živote symbiózu a rovnováhu.

25.09.2018 08:38
debata
Slovenská herečka Táňa Pauhofová na premiére... Foto: Profimedia
Slovenská herečka Táňa Pauhofová na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe. Slovenská herečka Táňa Pauhofová na premiére filmu Po čom muži túžia v Prahe.

Tým, že v divadle má možnosť robiť enormne náročné veci, stvárňuje herecky aj psychologicky náročné postavy, ktoré má veľmi rada, pretože ju obohacujú a nútia premýšľať, zároveň chápe ľudí, ktorí sa potrebujú odstrihnúť od každodenných problémov a starostí. Chcú si oddýchnuť, vypnúť a zabaviť sa pri žánri romantickej komédie.

„Filmy Všetko alebo nič, teraz Po čom muži túžia, kedysi to bol Wilsonov sú pre mňa veci na vyváženie, oddychovky. Zároveň som ochotná a schopná akceptovať všetkých kritikov a ľudí, pre ktorých toto žánrom nie je alebo nie je to kvalitné, ale za všetkými týmito projektmi si remeselne stojím,“ uviedla Pauhofová.

Filmová novinka Po čom muži túžia je síce komédiou, ale divákov predsa nabáda k premýšľaniu nad otázkou, kto to má v živote ľahšie. Sú to muži alebo ženy? „To je večná otázka porozumenia dvoch pohlaví,“ zareagovala opäť s úsmevom Pauhofová.

„Myslím si, že treba ešte urobiť krok naspäť, úplne najdôležitejšie je porozumieť samému sebe. A potom pozorovať a s ľahkosťou prijímať to, po čom túžia iní. Myslím si, že všetci túžime iba po jednom – byť šťastní, akurát každý si pod tým šťastím predstavuje niečo iné a k tomu šťastiu často vedú rôzne cesty,“ dodala pôvabná členka Slovenského národného divadla.

Rozhovor s Táňou Pauhofovou si môžete pozrieť aj na našom YouTube kanáli Pravdy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kritika #šťastie #komédia #Táňa Pauhofová #žáner

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...