Pár kíl dolu a už je zasa v mini! Mariah Carey sa chváli novými krivkami

Patrí k ženám, na ktoré sa nalepí kilo navyše veľmi ľahko. Posledné roky kariéry s tým bojuje speváčka Mariah Carey pomerne často. Ale práve teraz je zase vo skvelej forme.

25.09.2018 00:00
debata (8)
zväčšiť Mariah Carey počas koncertu iHeartRadio Music... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Mariah Carey počas koncertu iHeartRadio Music Festival v Las Vegas. Mariah Carey počas koncertu iHeartRadio Music Festival v Las Vegas.

Hudobná diva ju predviedla počas víkendového vystúpenia na iHeartRadio Music Festival v Las Vegas, kde okrem nej vystúpilo niekoľko ďalších umelcov. Bola to však práve Carey, ktorá záujem médií vzbudila asi najviac.

Dvojnásobnú mamu a niekoľkonásobnú držiteľku cien Grammy zvečnili objektívy na pódiu aj pri pózovaní v oficiálnych priestoroch. Oblečené mala trblietavé minišaty z elastického materiálu, ktoré jej dokonalo obopínali telo.

Aj vďaka nim bolo jasne vidieť, že speváčke sa opäť podarilo zhodiť pár kilogramov a vyformovať postavu. Ukážkovej forme ešte prospievala optická ilúzia. Bočné tmavé panely na šatách totiž uberali figúre pár centimetrov a vytvárali efekt presýpacích hodín.

Mariah Carey počas koncertu iHeartRadio Music... Foto: SITA/AP, John Salangsang
Mariah Carey počas koncertu iHeartRadio Music Festival v Las Vegas. Mariah Carey počas koncertu iHeartRadio Music Festival v Las Vegas.

Speváčka je so sebou momentálne naozaj spokojná. Jej úsmev na perách hovorí celkom jasne. Menej dôvodu na radosť má však zjavne jej ex – milionár James Packer. Práve jemu je údajne venovaná nová skladba pod názvom GTFO. Carey v nej spieva o tom, ako jej muž zlomil srdce a v refréne dookola opakuje vetu „čo keby si ku..a už konečne vypadol“.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Mini #Mariah Carey #sexi #forma #postava

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....