Prírastok do rodiny? Adam Ďurica si vybral miesto plienok nový album

Zmenil imidž, predstavil singel Jazero, v ktorom jednoznačne pritvrdil. Nový zvuk však nie je jediná vec, ktorou sa Adam Ďurica zmenil.

26.09.2018 10:00
Adam Ďurica Foto:
Adam Ďurica na zábere s manželkou Kristínou.
debata

Známy spevák priznal, že zmenu vníma aj v osobnom živote. „Nerád hovorím o svojom súkromnom živote, ale musím priznať, že sa toho zmenilo celkom dosť. S Kikou sme už spolu síce dlho, ale manželstvo je trochu o niečom inom a mám pocit, že sme sa posunuli ešte o level vyššie. A tak si to spolu užívame,“ naznačil Adam Ďurica.

Na otázku, či možno v blízkom období očakávať aj prírastok do rodiny, s úsmevom odpovedal: „Viete, ja som teraz v očakávaní nového albumu,“ uviedol na margo nahrávky, na ktorej sa okrem spomenutého Jazera bude nachádzať aj novinka Holubička.

Novinka pod stručným názvom 30, ktorú producentsky zastrešil Matej Turcer, by mala vyjsť 12. októbra a bude na ňom 12 skladieb. Ďurica je výhradným autorom hudby. Spolupracoval však s menami ako Marián Čekovský, Marcel Buntaj, Dano Šoltys, Jerguš Oravec a nahral dueto s českou speváčkou Debbi. Pod texty sa okrem Vlada Krausza podpísali aj Sima Martausová, Rasťo Kopina, nováčik BuranoWski alebo aj sám autor albumu Adam Ďurica. Najväčším prekvapením je však textársky príspevok Stanislava Štepku, šéfa Radošinského naivného divadla.

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #dieťa #súkromie #album #Adam Ďurica

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...