Pád, zranenie a potom... Childish Gambino musí pre bolesť rušiť koncerty

Americký rapper a spevák Childish Gambino zo zdravotných dôvodov odložil zvyšné koncerty svojho posledného turné v Severnej Amerike.

27.09.2018 17:07
Spevák a raper Childish Gambino na zábere z... Foto: ,
Spevák a raper Childish Gambino na zábere z iHeartRadio Music Festival v Las Vegas.
debata

Umelec, ktorého vlastné meno je Donald Glover, má údajne problémy so zranenou nohou. O odložení zvyšku This Is America tour informoval Fam Rothstein z kreatívneho kolektívu Wolf + Rothstein, v ktorom je partnerom aj 35-ročný interpret, aby uistil jeho fanúšikov, že dotknuté koncerty nie sú zrušené.

„This is America tour je odložené, nie zrušené,“ napísal Rothstein. Glover podľa neho vystupoval napriek bolestiam, ale „niektoré termíny musí vynechať. Do konca roka sa však vráti“.

Zatiaľ nie je jasné, koľkých koncertov sa toto odloženie bude týkať, píše magazín Billboard s tým, že do konca turné mu zostáva jedenásť vystúpení, vrátane pôvodne na dnes plánovaného koncertu v kalifornskom Inglewoode. Okrem toho má Childish Gambino po turné naplánované koncerty v New Orleans, Európe, Austrálii a na Novom Zélande.

Podľa portálu TMZ sa interpret zranil na pódiu počas víkendového koncertu v Dallase, pričom pre zranenie nedokázal dokončiť posledných 30 minút vystúpenia. Spevák vraj už mohol mať zhoršujúce sa alebo už existujúce zranenie. Predstaviteľ American Airlines Center, kde sa daný koncert uskutočnil, pre TMZ uviedol, že si zlomil nohu.

debata chyba
Viac na túto tému: #zranenie #turné #zrušenie #Childish Gambino

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...