Angeline Jolie nedaruje ani cent, Brad Pitt myslí iba na deti

Budúcnosť jeho šiestich detí mu leží na srdci. Brad Pitt ich finančne zabezpečil a má v pláne ich peniaze ochrániť pred Angelinou Jolie.

30.09.2018 14:39
Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie Foto:
Herec Brad Pitt a jeho manželka Angelina Jolie na archívnom zábere.
debata (2)

Zatiaľ, čo Angelina Jolie sa z času na čas nie veľmi lichotivo vyjadrí na adresu svojho ex, Brada Pitta, on taktne mlčí. Herečka a režisérka podala žiadosť o rozvod takmer pred dvoma rokmi a šesť detí jej bolo zverených do osobnej starostlivosti.

Na svoju niekdajšiu lásku má Pitt ťažké srdce. A to je jeden z dôvodov, prečo 54-ročný herec nechce, aby sa jeho peniaze nejakým spôsobom dostali k Jolie.

Magazín „National Enquirer“ na svojich stránkach informuje, že Pitt zriadil pre svoje deti – Maddoxa (17), Pax (14), Zaharu (13), Shiloh (12) a dvojičky Vivienne a Knoxa (10) fond, do ktorého vložil 250 miliónov dolárov. Svoje bohatstvo podľa zdroja, ktorý cituje spomínaný magazín, s pomocou právnikov zabezpečil tak, aby po jeho smrti putovali peniaze k jeho deťom rovnakým dielom, ale zároveň tak, aby sa k Angeline Jolie nedostal ani jediný cent.

V auguste právnici herečky podali na súd v Los Angeles žiadosť, v ktorej sa uvádza, že Pitt po rozchode s manželkou „nezaplatil žiadny významnejší finančný príspevok na deti“. Herečka zároveň vyjadrila nádej, že ich rozvod bude pred koncom roku 2018 konečne uzavretý.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #rozvod

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....