Sekta ma obrala o dva milióny eur, spomína Ramazzottiho krásna ex

Moderátorka Michelle Hunziker (41) si vychutnáva život po boku druhého manžela, Tomasa Trussardiho, a ich dvoch spoločných ratolestí.

01.10.2018 00:00
Michelle Hunziker Foto: ,
Moderátorka Michelle Hunziker.
debata (10)

Aj ona má však za sebou nie priveľmi šťastné životné obdobie, kedy podľahla sekte. Známa blondínka sa tým nijako netají. Členkou sekty "Bojovníci svetla“ bola od roku 2000 do roku 2006. A práve jej neschopnosť so sektou sa rozlúčiť bola aj hlavným dôvodom, prečo sa s ňou rozviedol jej prvý manžel, taliansky spevák Eros Ramazzotti, s ktorým má dcéru Auroru (19).

Na jej sektárske obdobie si zaspomínala aj vo svojej autobiografii, ktorá práve uzrela svetlo sveta. „So šéfkou sekty, Giuliou Berghella, ma zoznámil môj manažér,“ uviedla v rozhovore pre nemecký Bild. Prostredníctvom psychologických trikov ju dokázali manipulovať niekoľko rokov a oberať o závratné sumy peňazí. „Spočiatku som za terapiu platila 50 eur. Na konci už žili všetci z mojich peňazí,“ prezradila Hunziker v rozhovore pre nemecký Bild. Sekta od jej manažérov prebrala účtovníctvo a starala sa o spravovanie jej príjmov. „Teraz môžem už len hádať, ale vďaka sekte som mohla prísť o jeden či dokonca dva milióny eur,“ dodala slávna švajčiarska rodáčka.

Napriek tomu k šéfke sekty, ktorá si nechávala hovoriť Clelia, necíti nenávisť. „Obrala ma o veľa, aj mi v mnohom ublížila. Ale nie, nemôžem povedať, že ju nenávidím. Sama som zodpovedná za všetko, čo sa mi stalo. Vždy som mohla povedať nie.“

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #milióny #sekta #Michelle Hunziker

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...