Hantuchová priznáva: Komentovanie ma pohltilo. A rodina? Vo výhľade!

Profesionálnu športovú kariéru už ukončila, ale športu zostala verná aj naďalej. Čo prezradila tenistka Daniela Hantuchová pre Pravdu na nedávnej premiére módneho dokumentu?

02.10.2018 00:00
debata
Tenistka Daniela Hantuchová. Foto: Aupark
Tenistka Daniela Hantuchová. Tenistka Daniela Hantuchová.

Známa športovkyňa sa už nejaký čas venuje komentovaniu športových zápasov a to je vraj aj aktivita, ktorá ju naplno pohltila.

„Nemám veľmi čas na nič iné. Som taká vyťažená, že mi to zaberá všetok čas rezervovaný na pracovné veci,“ vysvetlila Hantuchová. „Ale teší ma, ako sa mi v tomto smere zadarilo,“ priznala s úsmevom pred premietaním dokumentu McQueen o známom britskom návrhárovi.

K móde mala vždy Hantuchová blízko, ale v šľapajach iných kolegýň, ktoré sa do módneho biznisu pustili aj podnikateľsky, kráčať neplánuje. „V televízii tiež ide o módu, každý deň musím riešiť rôzne outfity. Tak si užívam aspoň to,“ doplnila 35-ročná Hantuchová, ktorá žije s priateľom v Taliansku.

Nevyhla sa ani našej otázke ohľadom plánov na založenie rodiny a bábätka. „Určite,“ odvetila s úsmevom. „Je to vy výhľade,“ doplnila pred kamerou Pravda TV Hantuchová. Video si pozrite vyššie, dolu nájdete galériu z premiéry spomenutého módneho dokumentu McQueen.

Speváčka Emma Drobná.
Štylistka Zuzana Kanisová.
+14Štylistka Zuzana Kanisová (vpravo) a speváčka...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #tenis #rodina #móda #Daniela Hantuchová #komentovanie #McQueen

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...