Ostré útoky na matku vojvodkyne Kate! Týmto činom vraj dosiahla dno

Carole Middleton, matka manželky britského princa Williama, vyvolala u časti Britov pobúrenie za to, že v internetovom obchode svojej spoločnosti Party Pieces ponúkala medzi kostýmami pre Halloween aj kostým zombíckej princeznej.

02.10.2018 11:10
Carole Middleton a jej syn James Foto: ,
Carole Middleton a jej syn James.
debata

Kostým „Zombie Sleeping Princess“ sa predával za 10,99 Ł (12,40 eur) a pozostával z diadému a ružovkastých saténových šiat, ktoré majú na sebe „krvavé“ škvrny a na živôtiku ešte aj potlač v podobe odhalených vnútorných orgánov a krvi.

Pre Simone Simmonsovú – blízku priateľku Williamovej matky, princeznej Diany, ktorá 31. augusta 1997 podľahla práve poraneniu hrudnej dutiny a perforácii pľúcnej žily zlomeným rebrom – je tento kostým škandalózny a nevkusný. Podľa nej Carole Middleton ním „dosiahla dno“.

Kostým "Zombie Sleeping... Foto: Party Pieces
kostým Kostým "Zombie Sleeping Princess", ktorý sa objavil v internetovom obchode Party Pieces, vyvolal negatívne reakcie.

V rozhovore pre britský denník The Sun vyjadrila Simmonsová presvedčenie, že „ľudia budú túto stránku (Middletonovej obchodu) bojkotovať“.

Viaceré britské denníky kontaktovali rodičov vojvodkyne z Cambridgea, tí však odmietli záležitosť komentovať. Medzičasom bol zombícky kostým princeznej stiahnutý z predaja.

debata chyba
Viac na túto tému: #Halloween #Carole Middleton

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...