Skautka Kate? Vojvodkyňa prekvapila outfitom. Ale aj vidiek jej pristane!

O kráľovnej Alžbete je známe, že miluje vidiek a rada sa potuluje po horách neďaleko svojho sídla. A lásku k prírode neskrýva ani vojvodkyňa Kate. Aspoň, čo sa módy týka.

03.10.2018 11:18
debata (1)
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy... Foto: SITA/AP, Peter Nicholls
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy Sayers Croft Forest School a Wildlife Garden v Londýne. Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy Sayers Croft Forest School a Wildlife Garden v Londýne.

Ako z turistického sprievodníka na krásy chladného a upršaného britského impéria bola vystrihnutá manželka princa Williama a matka troch detí, keď navštívila v Londýne centrum pre deti.

Mestské ratolesti v ňom spoznávajú, aký je život na vidieku a aj samotná Kate priznala, že už odmalička prírodu milovala.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge v ležérnej kombinácii.
Vojvodkyňa Kate z Cambridge preukázala svoj...
+2Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy...

Hoci šľachtické povinnosti ju často nútia prezentovať sa v kostýmoch a večerných šatách, natiahnuť si džínsy, nepremokavú bundu a čižmy a vyraziť do prírody je vraj stále jednou z jej najobľúbenejších aktivít.

Catherine tento rok porodila svoje tretie dieťa, princa Louisa, a donedávna bola ešte na oficiálnej materskej dovolenke. Návštevou Sayers Croft Forest School and Wildlife Garden sa jej však oficiálne začali aj pracovné povinnosti – jedna z najmilovanejších členiek kráľovskej rodiny totiž podporuje viacero projektov vzdelávania či charitatívnych aktivít a práve táto škola je jednou z nich.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge preukázala svoj... Foto: Reuters, PETER NICHOLLS
Vojvodkyňa Kate z Cambridge preukázala svoj dobrý vzťah k deťom. Takto skvelo si s ňou rozumejú. Vojvodkyňa Kate z Cambridge preukázala svoj dobrý vzťah k deťom. Takto skvelo si s ňou rozumejú.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #návšteva #materská dovolenka #centrum

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...